Ai jingiarap ka KBCC ia ki arngut kiba shahktah na ka jingpluh ding ha Molamanoh

Khliehriat, Lber 07: Ka Khliehriat Block Congress committee ryngkat bad Ka East Jaintia Hills District Mahila Congress Commitee hapoh ka jingialam jong U Vice President U Ma Pheinlang Siangshai bad Ka Vice President Ka East Jaintia Hills District Mahila Congress ka Kong Shimika Sungoh kila leit ai jingiarap sha arngut ki longkmie kiba shahktah naka jingbamduh ka ding iaka iing jong ki ha shnong Molamanoh, East Jaintia Hills District.

Ha kane ka sngi la don ka jingialang kaba lyngkot ba la pyniaid da u President ka Khliehriat Block Congress committee U Ma Deibormi Syad bad la ioh iaka kren lyngkot da Ka President Ka East Jaintia Hills District Mahila Congress Committe Ka Kong Jhanika Siangshai bad U Working President Ka Khliehriat Block Congress committee U Ma Thynda Sana.

Baroh arngut ki nongkren kila pynkymmaw ba hakum kane ka por ym donkam ban iakren politic hynrei dei ban kner ia ka Kti ka Mon bad ka Kti Ka diang ban Leh isynei sha kiba donkam ka jingiarap.

Bad kila ong ruh Wat la ki long ki jingai kiba rit ruh, hynrei ki long kiba kordor bad ki jingkyrkhu ia kiba la ioh pdiang ia ka bad kiba kordortam hakhmat jong U Kynrad”.

Hakane ka sngi la iadonlang u Working President ka Khliehriat Block Congress committee u Ma Piwel Shylla, U Ma Gerald Phawa (Vice President ka Khliehriat Block Congress committee, U Ma Bhalang Bang Executive Member bad kiwei kiwei.

What Next?

Recent Articles

Leave a Reply

Submit Comment

*

Where to buy Vidalista Professional 20 Mg (Tadalafil) tablet