Kem ki pulit ia u Bah Audrick, ioh kurup ia ki tiar ba shah tuh na iing basa ha Laitumkhrah

???????????????????????????????Shillong, Naitung  06: Ki pulit jong ka Laitumkhrah kila ioh ia ka jingujor ba ha ka 15 tarik jong u Jylliew kala don ka jingshah tuh jong ka Iing Basa kaba don ha Up Land Road  ha Laitumkhrah bad kane kala jia ha ka por 12.00 Pm.

Ki tiar kiba la shah tuh ki long Ar tylli ki  HP Laptops , kawei ka  Micromax Mobile, kawei ka  Tablet, Ar tylli ki Laptop chargers bad u wei u mobile charger, shi jur ki jain phong, ki juti bad kawei ka pla thep jain bad ki pulit kila register ia kane ka jingujor.

Haba ia dei bad kane ki pulit jong ka East Khasi Hills District ha ka lai tarik mynta u bnai ha ka por phra baje mynniet kila ioh ban bat ia u Bah Audrick Nelson Nongrum 19 snem na  Madanriting Block-F jong ka  Madanriting. Da kane ka jingioh bat ia u la ioh ban kurup ia u  artylli ki  Laptops, ka Lenovo bad kawei ka  HP, kawei ka pla  Puma , ka  computer speaker na iing jong une u ba la shah kynnoh bad kine ki tiar kidei kiba la ia dei bad ka Madanriting police station.

Shuh shuh la ioh ban kurup ar tylli ki HP Laptops bad ki  charger, kawei ka Safari trolley bag, kawei ka  Micromax mobile, kawei ka  Phillips Trimmer rong iong bad u charger, kawei ka patlun iong, sopti balieh bad ki judi Addidas kine ki tiar ki dei kiba la shah tuh na Laitumkhrah ki pulit kila kurup ia kitei ki tiar baroh. Ki pulit ki subajur ba une u briew u dei u ba dih drugs  bad ki pulit kila kem ia u tei u rangbah.

 

What Next?

Recent Articles

Leave a Reply

Submit Comment

*

Where to buy Vidalista Professional 20 Mg (Tadalafil) tablet