Pynkhuid ka NYKS ha Don Bosco, Shillong, lum haduh 18083 kilo ki niutplastik

Shillong, Risaw 25: Ka Nehru Yuva Kendra Sangathan (NYKS), Meghalaya ka la pynlong ia kawei ka prokram hapoh ka “Clean India Program” ha Don Bosco Museum, Shillong.

Iaka Clean India drive la pynlong kum shi bynta ka jingpynkhuidshnong ha kylleng ka ri. U VirendraKhatri, Director (Finance), NYKS, New Delhi, Head Quarter, ki ophisar jong ka NYKS ha ka jylla bad kumba 105 ngut ki volunteer ki la iashim bynta ha kane ka prokram mynta ka sngi.

Hapoh kane ka prokram, ka thong ba la buh ban lum ia ki niutplastik kalong 17720 kilo na ka bynta ka jylla Meghalaya ha ka shi bnai. Hynrei kane ka la tam ia ka thong bad ka jingioh lum ia ki niutplastik na kylleng ka jylla ka la long 18083 kilo.

U Virendra Khatribad u AtulNikamki la ai khubleiia baroh ki Deputy Director, ki District Youth Officer, ki Accounts, ki Program Assistant, ki dkhot trei mon sngewbha jong ka NYKS bad NSS bad baroh ki dkhot jong ki seng samla/ki nongialam kiba la pyndep ia kane ka prokram kaba la long ruh kaba jop.

Ki nongiashim bynta, ki ophisar, ki nongtrei, ki dkhot bad kiwei kiwei ki la pynlong ka jingbamsmaina ka bynta ka India kaba khuid.

U Fr (Dr.) Denis Lalfela, Director, Don Bosco Centre for Indigenous Cultures (DBCIC), AtulNikam, State Director, NYKS Meghalaya, Sayyad Ali, State Director incharge NYKS, Assam.

U Gopajit Das, Media & Communication Officer, PIB Shillong, Bah F. Rumnong State NSS Officer, Bah Donavan Rapsang, Deputy Director, NYK Shillong, kaSneha Shaw, ASO, ki la iashim bynta lang ha kane ka prokram Clean India.

What Next?

Recent Articles

Leave a Reply

Submit Comment

*

Where to buy Vidalista Professional 20 Mg (Tadalafil) tablet