Rung san ngut ki runar kawang petrol bom ha Mawlai police Station julor ka Gypsy

Shillong, Iaiong 03: Ha ka por ar baje ei ei mynstep mynta ka sngi ki briew kiba ym lah ban tip kila rung ha jaka ieng kali jong ki pulit ha Mawlai Police Station bad kila kawang petrol bom bad ka kali Gypsy kaba don ia u number ML02-0194 bad kane ka kali kala julor.

Katkum ka kyrwoh kaba la phah da ka tnad pulit la ong ba kila don san ngut ki briew kila rung ha ka jaka ieng kali ki pulit hapoh Mawlai Police Station bad kila keh ia katei ka kam runmar bad ha ia dei bad kane kila register ia ka ejahar hapoh Mawlai Police Station.

Haba iadei bad kane ka jingjia na ka liang jong ki  pulit kila resgiter ia ka ejahar pyrshah ia kitei ki riew rumar bad ka jingthohkit halor kane ka jingjia kala dang iaid ban leit ia kitei ki ar ngut ki riew sniew kiba la leh ia kane ka kam runar.

Ia ka ejahar la register hapoh ka kyndon 35(04)2024 hapoh ka kyndon ain 120B/307/427/436/34 jong ka IPC bad R/W kyndon 3 jong ka Explosive Substance Act, 1908 bad kyndon 4 jong ka ain  The Prevention of Damage to the Public Property Act, 1984.

 

What Next?

Recent Articles

Leave a Reply

Submit Comment

*

Where to buy Vidalista Professional 20 Mg (Tadalafil) tablet